A Velence Korzó Szolgáltató Központ házirendje

  1. A Velence Korzó épületén belül tilos a dohányzás!
  2. A Velencei tó Kapuja egész területén szórólapot osztani, kihelyezni, kérdőíves felméréseket vagy hasonló tevékenységet végezni, csak a Velence Korzó Üzemeltetés menedzsmentje engedélyével lehet.
  3. Az épületen belül tilos gördeszkával, görkorcsolyával, rollerral, kerékpárral, illetve egyéb játék- vagy sporteszközzel, elektromos járművel közlekedni. Kivételt képez a mozgássérültek járműve.
  4. A Velence Korzó teljes területén fényképezni kizárólag az Üzemeltetés menedzsmentje engedélyével lehet.
  5. A Velence Korzó épületébe kutyát és egyéb állatot behozni tilos!
  6. A Velence Korzó területén (ide értve a Velencei-tó Kapuja projekt teljes területét) tilos a vásárlók, látogatók zaklatása, leszólítása és minden olyan magatartás és tevékenység, mely a létesítmény vásárlási és szórakoztatási alapcéljaiba ütközik.
  7. A Velence Korzó területén tilos hangoskodni, szemetelni, kulturálatlan ruházatban (fürdőruhában és lábbeli nélkül) megjelenni.
  8. A Velence Korzó Szolgáltatóház területén árut behozni, árusítani csak az Üzemeltetési menedzsment engedélyével (elsősorban Bérlő) rendelkezőknek szabad.
  9. Tilos az engedély nélküli adománygyűjtés, politikai-, vagy vallási megnyilvánulás, tiltott szerencsejáték űzése és minden büntetendő tevékenység.
  10. A Házirend megszegése figyelmeztetést von maga után! Eredménytelenség esetén, a többi vásárló és látogató védelmének érdekében megtesszük a megfelelő intézkedéseket.

Aktuális időjárás

25 °C

Vízhőmérséklet: 21°C
6,57 km/h K-i szél
Páratartalom: 66%

Programnaptár

H K SZE CS P SZO V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Közérdekű

A Velencei-tó Kapuja és a Velence Korzó kamerákkal megfigyelt terület. Ezen felül - időszakosan - rendőri jelenlét is segíti munkánkat.
Ennek köszönhetően sikerült eredményesen közreműködni a rendkívüli események elhárításában, a bűncselekmények gyors és eredményes felderítésében.