Nem záratta be az összes Velencei-tavi szabad strandot az ÁNTSZ!

  2015. augusztus 1.   Nyomtatóbarát verzió

A tegnapi nap folyamán téves tudósítás és híradás jelent meg az M1 Híradójában, illetve az MTI közleményében.

A pontatlan és hibás híradás nem vette számba, hogy mennyi szabad strand található a Velencei-tó környékén, a bezárásra ítélt szakaszokat automatikusan az összesnek vélte.

Mindez azért szomorú, mert a hírt szinte minden média átvette és közölte, így már péntek este több forrásból a közvéleményt arról tájékoztatták, hogy minden szabad strandot bezáratnak.

A sajnálatos módon bezárással érintett szabad strandokon kívül is vannak más szabad strandok a Velencei-tó környékén, természetesen mindegyik nevében nem tisztünk nyilatkozni, azt viszont rögzíthetjük, hogy a Velence Korzó és Szabad strand létesítmény szabad strandja nem került bezáratásra.

A pontatlan és lényeges részletek felett átlépő felületes híradás jelentős károkat okoz azoknak a kisvállalkozóknak, akik még pénteken is, a várható jó idő és remélt nagy látogatóforgalom reményében készültek fel a hétvégére.

Üdvözlettel:
Velence Korzo logo
Velence Korzó és Szabad strand

Aktuális időjárás

7 °C

Vízhőmérséklet: 6°C
7,7 km/h ÉK-i szél
Páratartalom: 75%

Programnaptár

H K SZE CS P SZO V
1 2 3

Közérdekű

A Velencei-tó Kapuja és a Velence Korzó kamerákkal megfigyelt terület. Ezen felül - időszakosan - rendőri jelenlét is segíti munkánkat.
Ennek köszönhetően sikerült eredményesen közreműködni a rendkívüli események elhárításában, a bűncselekmények gyors és eredményes felderítésében.